Maritiem

Onze maritieme oplossingen bieden complete zorg voor uw veiligheid op het water. Wij, Brabex bv, zijn gespecialiseerd in het keuren en onderhoud van belangrijke maritieme uitrustingen, waaronder reddingsvesten, brandblussers en brandblussystemen zoals FM200 blusgassystemen & Novec blussystemen.

Uw uitrusting in topconditie

Onze professionals zijn getraind en ervaren in het inspecteren en onderhouden van deze uitrustingen, en zorgen ervoor dat uw apparatuur in topconditie is voor elke vaartocht. Wij begrijpen het belang van veiligheid op het water en bieden daarom betrouwbare en kwalitatieve diensten voor uw gemoedsrust.

Fire extinguishers isolated on white background. Various types of extinguishers. 3d illustration

Tijdige inspectie

Het regelmatig keuren en onderhouden van deze uitrustingen is essentieel om hun betrouwbaarheid en effectiviteit te waarborgen, en dat is waar Brabex u van dienst kan zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide inspecties van reddingsvesten en brandblusapparatuur, en bieden onderhoudsdiensten voor belangrijke maritieme uitrustingen, zoals reddingsvesten, brandblussers en geavanceerde brandblussystemen zoals FM200 blusgassystemen & Novec blussystemen.

Onze diensten omvatten grondige keuringen en het vervangen van verlopen of beschadigde onderdelen, en we garanderen de strikte naleving van de meest recente maritieme veiligheidsnormen. Met onze expertise kunt u met een gerust hart genieten van uw volgende vaartocht, wetende dat uw veiligheid op het water onze hoogste prioriteit heeft.

2 - Jaarlijkse controle

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise in maritieme oplossingen en laat ons u helpen uw veiligheid op het water te waarborgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor het keuren of onderhouden van uw uitrusting.

mullion reddingsvest rood solas dubbele kamer service station lifejacket mullion

Reddingsvesten

Op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige reddingsvesten? Zoek niet verder! Als officiële verdeler en service station van Mullion reddingsvesten zijn wij trots om een uitgebreid assortiment aan te bieden dat voldoet aan zowel de CE ISO Lifejackets als ook SOLAS Lifejackets normen.

Of het nu gaat om professionele maritieme toepassingen of recreatief gebruik, onze Mullion reddingsvesten bieden de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid. Met ons deskundig advies en uitstekende service zorgen wij ervoor dat u de perfecte oplossing vindt die voldoet aan uw behoeften en specificaties.

Officieel service station Mullion reddingsvesten

Wil je goede brandbeveiliging en -preventie voor jouw maritieme activiteiten? Onze specialisten helpen met het keuren en onderhouden van brandblusmiddelen en reddingsvesten zodat je voldoet aan de regelgeving en verzekeringseisen. We bieden efficiënte oplossingen en bespreken deze graag persoonlijk met jou.

Scroll naar boven