Camerabewaking: houd een oogje in het zeil

Met camerabewaking leg je de lat heel hoog voor de would be-inbreker of crimineel die in jouw huis of bedrijfspand wil inbreken. Technologisch zijn de nieuwste camera’s van een heel ander kaliber dan de vorige generatie camera’s en de mogelijkheden om te beveiligen zijn onbeperkt. Dat geeft jou de kans om op je twee oren te slapen, helemaal veilig met ogen die gericht zijn op diegenen met slechte bedoelingen.

Jouw camerabewakingssysteem

Zoals altijd denken we bij Brabex op maat, met een klein budget heb je al megapixel-camera’s en bediening via een app, alles wat je nodig hebt voor een veilig gevoel. Wil je meer? We bieden ook complete systemen met beeldanalyse en bestuurbare camera’s. Voor elk wat wils, samen met jou bekijken we je behoeften voor een perfecte camerabeveiliging.

Supersoftware en pixels

Of wat dacht je van 360-graden of intelligente camera’s? Een camera met een bijzonder gedetailleerd pixelgehalte? Zelfs gezichts- of nummerplaatherkenning is mogelijk. Met de software kun je live beelden bekijken, het beeld analyseren en een inbreker pakken en de controle te houden over je omgeving. Ook bedrijven kunnen daar hun voordeel mee doen. Met onze software kan je een gebeurtenis snel opzoeken in de opgeslagen beelden.

Thermische Camerabewaking

Biometrische terminal die personen identificeert op basis van gezichtsherkenning, een toegangscontrolekaart of tag.
Daarnaast kan deze terminal de lichaamstemperatuur meten van passanten en controleren of zij een mondmasker dragen.
Personen met een te hoge lichaamstemperatuur worden gewaarschuwd door een akoestisch signaal en de temperatuur wordt weergegeven op de terminal. Bij een te hoge temperatuur kan de toegang tot een ruimte geblokkeerd worden door het on-board relais te schakelen.

 

Combinatie met videofonie

Videofonie en de combinatie met camera geeft je meer armslag. Je weet precies wie aan de deur staat, de camera registreert en neemt foto’s of filmt de personen aan de deur. Geen twijfel meer mogelijk, de bezoeker moet zich laten zien en je kan zelfs vragen stellen terwijl hij wacht voor een gesloten deur.

Ook voor marketingdoeleinden

Wist je dat de camera’s ook kunnen gebruikt worden voor marketingdoeleinden? Denk maar aan de supermarkt waar je uit de beelden kunt analyseren welke plek in de supermarkt het meest bezocht wordt. Van ideeën voor ‘space marketing’ gesproken!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je ook een stevig oogje in het zeil houden? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte  oplossingen voor camerabewaking en videofonie. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar boven