Brandbeveiliging en bescherming op maat

Brandbeveiliging is een vak. Samen met jou leggen we het traject vast voor jouw project. Je thuis,  bedrijfsgebouw of kantoor maken we veilig voor brand, dat is onze missie. Met onze jarenlange ervaring mag je rekenen op expertise die kan tellen. Samen maken we werk van een brandveilige thuis of bedrijfsgebouw, want elke seconde telt bij brand.

Jouw brandmeldsysteem

De experten van Brabex bekijken jouw persoonlijke situatie, of je nu een villa hebt of een groot complex met verschillende gebouwen, we bieden een oplossing op maat. Belangrijk is dat het systeem reageert op een vroegtijdige brand, zodat iedereen verwittigd is om tijdig het gebouw te verlaten.

Detectoren en signalisatie

Brabex installeert rook- en hittedetectoren en voorziet signalisatie met een sirene en telefonische meldingen. Maximale brandbeveiliging voor uw wensen en gebouw. Ook voor bedrijven voorzien we oplossingen die werken om de werknemers en bedrijfspanden te beschermen. Zo kunnen we ook drukknoppen voorzien die de hulpdiensten verwittigen en het mogelijk maken om iedereen te evacueren.

Brandblusapparaten en brandblusdekens

Brabex heeft een compleet gamma aan brandblusapparaten, van poederblussers, CO2-blussers tot schuimblussers. Vraag ons om advies voor de juiste oplossing op maat. Ook brandblusdekens zijn geen overbodige luxe om brand in de kiem te smoren en mensenlevens te redden.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je ook een doordachte brandpreventie en brandbeveiliging? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte  oplossingen die voldoen aan de voorschriften van brandweer en verzekering. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar boven