100% inbraakbeveiliging met alarmsysteem

Inbraak in België is een echte plaag, elke dag  worden er meer dan honderd inbraken gepleegd. Preventie en een doordachte elektronische beveiliging, een alarmsysteem dus, is dan ook een must. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden om jouw huis of bedrijfsgebouw te beschermen en mogelijke daders af te schrikken. Bescherm jezelf en je omgeving en neem preventief de nodige stappen om het ergste te voorkomen.

Jouw beveiligingssysteem

Overleg met de eigenaar van het pand of het bedrijfsgebouw is een conditio sine qua non voor een goede, doordachte inbraakbeveiliging met een alarmsysteem of een inbraakdetectiesysteem. Ons team van beveiligingsexperten maakt een voorstel op maat met volumetrische en perimetrische detectie binnen en buiten, ook in de tuin.

Draadloos of niet

Bekabelde systemen hebben altijd de voorkeur bij nieuwbouw of totale renovatie. Draadloos wordt gebruikt voor bestaande woningen en gebouwen, geen breekwerken nodig! Makkelijk te installeren, de systemen van Brabex zijn van hoge kwaliteit en gekeurd onder het INCERT-label. Perfecte inbraakbeveiliging gegarandeerd.

Signalisatie en melding

Er zijn heel wat mogelijkheden voor signalisatie en melding, we geven jou graag een voorstel op maat. Het systeem heeft bijvoorbeeld een sirene met flits op de gevel, een binnensirene die iedereen verwittigt in huis voor brand of inbraak. Telefonische meldingen zijn ook aan te raden: sms, push-bericht naar jouw smartphone en dan ook een melding naar een erkende meldkamer die het probleem doorgeeft aan politie of brandweer. Ten slotte krijg je ook een app om het systeem te bedienen vanop afstand. Hierdoor krijg je controle en veiligheid vanop afstand in één systeem. Ook voor bedrijven bieden we verscheidene oplossingen. Safety first!

Jouw garanties voor kwaliteit

Je kunt voor het hele traject rekenen op een snelle en kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers. Na oplevering voert ons team een grondige kwaliteitscontrole uit en je hebt ook recht op een degelijke na-service.

  • 24/7 service voor dringende hulp
  • Erkenning FOD Binnenlandse Zaken en INCERT ( belangrijk voor de verzekeringsmaatschappij)
  • Installatie en testing door eigen gecertificieerde beveiligingsexperten

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil jij ook dat goed gevoel van veiligheid? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte oplossingen voor inbraakbeveiliging. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar boven