Een straf team beveiligingsexperten

Een professionele en doordachte beveiliging is een must de dag van vandaag, zowel voor particulieren als bedrijven. Dat is mogelijk dankzij een ervaren en professioneel team van beveiligingsexperten. Al 25 jaar staat Brabex ten dienste van zijn klanten met know-how en service. We houden de vinger aan de pols en de nieuwste ontwikkelingen in beveiliging volgen we op de voet. We nemen de tijd om jouw project in kaart te brengen, je te adviseren en een beveiliging samen te stellen die een perfecte match is.

Hoe gaan we te werk?

Ons team tot uw dienst

Pascal de Beukelaar

Zaakvoerder

Tim Boumans

Verkoop

Timmy Oliviers

Administratie | Planning | Support

Tom Van Dessel

Administratie | Boekhouding

Joeri Lambrechts

Technische Dienst

Jacky Van Bergen

Technische Dienst

Dave Van den Bogaert

Technische Dienst

Christiaan Van Praet

Technische Dienst

Diego Westerlinck

Adviseur Brandblusmiddelen

Jij?

Kom jij ons team versterken?

Erkenning en certificatie

Ons werk als installateur en onze producten zijn gecertificeerd door Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken en INCERT, het kwaliteitslabel bij uitstek voor beveiliging alsook de Europese normen.

Brabex bv zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen voor jou. Samen met jou zorgen we voor een uitstekend resultaat: je krijgt de beveiliging die je verdient en je vermijdt problemen door onze professionele aanpak. Know-how en service maken het verschil. Wil je graag een vrijblijvend gesprek of een offerte? Wij nemen graag de tijd voor jou en je project.

Scroll naar top