Onderhoud Brandblussers

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe? Het onderhoud van blusmiddelen is een vak apart. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die werkt met onderhoudsdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van deze blusmiddelen. 

Brandblusapparaten

Brabex heeft een compleet gamma aan brandblusapparaten, van poederblussers, CO2-blussers tot schuimblussers. Vraag ons om advies voor de juiste oplossing op maat. Ook brandblusdekens zijn geen overbodige luxe om brand in de kiem te smoren en mensenlevens te redden.

Fire extinguishers isolated on white background. Various types of extinguishers. 3d illustration

Onderhoud brandblusapparaten

Brandblussers maar ook brandhaspels en noodverlichting die je gebruikt in bedrijven en publieke ruimtes moeten jaarlijks gekeurd worden. Reken op Brabex BV voor de keuring van jouw brandbeveiliging.

Kortom: als erkend keuringsbedrijf keuren wij ook je brandblussers, ongeacht waar je deze gekocht hebt. Zo ben je niet alleen zeker dat je wettelijk in orde bent maar ook dat je brandblussers op de meest uitgebreide manier worden gecontroleerd.

Jaarlijkse controle

Als erkend bedrijf voeren wij de jaarlijkse controles uit volgens de norm NBN S21-050. Onze technieker is persoonlijk S-21-050 gekwalificeerd en dient te werken volgens de voorschriften van het neutrale controle organisme.

Het neutrale controle organisme Apragaz kan ten alle tijde audits uitvoeren om de kwaliteit van onze nazichten te verifiëren. Naast de jaarlijkse verplichte controle en onderhoud dient een blustoestel minstens elke 3 maanden een visuele controle te krijgen, uitgevoerd door een verantwoordelijke persoon van het bedrijf en dit zoals voorgeschreven in de NORM NBN S21-050 en het KB 28/03/2014.

Apragaz gecertificeerd

Brabex BV is een door Apragaz gecertificeerde onderneming voor het onderhoud aan draagbare brandblussers in België. Dat betekent dat wij aan strikte regels dienen te voldoen, en dat we de keuringen voor de volle 100% uitvoeren volgens de Belgische norm NBN S21-050 voor het onderhoud van draagbare brandblussers.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je ook een doordachte brandpreventie en brandbeveiliging? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte  oplossingen die voldoen aan de voorschriften van brandweer en verzekering. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar top