Onderhoud Brandblussers

Zijn uw blusmiddelen aan onderhoud toe? Het onderhoud van blusmiddelen is een vak apart. Wij zijn een bedrijf die werkt met onderhoudsdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van deze blusmiddelen. 

Brandblusapparaten

Brabex heeft een compleet gamma aan brandblusapparaten, van poederblussers, CO2-blussers tot schuimblussers. Vraag ons om advies voor de juiste oplossing op maat. Ook brandblusdekens zijn geen overbodige luxe om brand in de kiem te smoren en mensenlevens te redden.

Fire extinguishers isolated on white background. Various types of extinguishers. 3d illustration

Onderhoud brandblusapparaten

Brandblussers maar ook brandhaspels, noodverlichting en AED toestellen die je gebruikt in bedrijven en publieke ruimtes moeten jaarlijks gekeurd worden. Reken op Brabex BV voor de keuring van jouw brandblusmiddelen.

Kortom: als bevoegd keuringsbedrijf keuren wij ook je brandblussers, ongeacht waar je deze gekocht hebt. Zo ben je niet alleen zeker dat je wettelijk in orde bent maar ook dat je brandblussers op de meest uitgebreide manier worden gecontroleerd.

Jaarlijkse controle

Als bevoegd bedrijf voeren wij de jaarlijkse controles uit volgens de norm NBN S21-050. Onze technieker is persoonlijk S-21-050 gekwalificeerd en dient te werken volgens de voorschriften van het neutrale controle organisme. Hiervoor zijn regelmatig herhalingscursussen verplicht.

Een bevoegd bedrijf is een bedrijf dat kan aantonen dat het werkt conform de Belgische norm NBN S21-05

BENOR keurmerk

Bent u op zoek naar brandblussers die voldoen aan de Belgische norm (NBN) en wilt u zeker zijn van de kwaliteit en controleerbaarheid? Kies dan voor brandblussers met het BENOR-label. Het BENOR-label wordt alleen toegekend aan brandblussers die voldoen aan de Belgische norm en waarbij de fabrikant regelmatige interne en externe controles laat uitvoeren. Het keurmerk staat dus garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van uw brandblusser.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten brandblussers, zoals schuimblussers, poederblussers en CO2-blussers, voor verschillende toepassingen.

Zorg ervoor dat jouw brandblussers, haspels en noodverlichting voldoen aan de veiligheidseisen en regelgeving met onze keuringsservice. Onze deskundigen zorgen ervoor dat jouw apparatuur betrouwbaar is in noodsituaties, of het nu gaat om een nieuwe installatie of periodieke keuring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze expertise op het gebied van brandbeveiliging en -preventie!

Scroll naar boven