Alles van waarde veilig in een kluis

Een kluis, dat is een goede oplossing om je waardevolle voorwerpen – denk maar aan waardepapieren, bedrijfsdocumenten, geld, juwelen enz. – te beschermen bij brand of inbraak. Of het nu gaat om waardevolle persoonlijke voorwerpen of bedrijfsdocumenten en pc’s  en andere informatiedragers, particulier en bedrijf hebben baat bij een kluis.

Jouw kluis

Inbraak- of brandwerend? Jij kiest voor een inbraakwerende kluis of een combinatie van brand- en inbraakwerend. Onze beveiligingsexperten bespreken met jou de geschikte oplossing voor jouw behoeften. Reken op een oplossing op maat. Ons gamma van kluizen biedt heel wat mogelijkheden om te kiezen voor grootte, soort slot en andere vertragende factoren in de wanden. Kom eens langs in onze toonzaal om verschillende modellen te bekijken.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je ook je eigen kluis, inbraak- en brandwerend? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte  oplossingen voor kluizen. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar boven