Toegangscontrole:
Wie? Waar? Wanneer?

Toegangscontrole? Wie laat ik binnen, wie krijgt toegang en wie niet? Dan weet je precies wie, waar en wanneer jouw huis of bedrijfsgebouw binnenkwam of buitenging. Total control. Interessant voor particulieren, noodzakelijk voor bedrijven met een voortdurende stroom aan bezoekers. Brabex heeft een oplossing op jouw maat.

Jouw systeem voor toegangscontrole

Het kan heel bescheiden, een alleenstaand codeklavier met een elektrische vergrendeling van een toegangsdeur. Andere verdergaande mogelijkheden zijn een badge en code of biometrische lezers, bijvoorbeeld vingerscanners, gezichtsherkenning en zelfs iris-scanners. Alles is mogelijk op maat van jouw behoeften.

Voor bedrijven … denken we in oplossingen op maat

Wie? Wat? Wanneer? Dat geldt des te meer voor bedrijven en grote complexen, de controle houden bij de toegang, dat is de sleutel tot veiligheid, ook bij brand. Vraag ons om advies!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je ook het heft in handen houden met een toegangscontrole? Onze specialisten en ons team staan voor jou klaar met efficiënte  oplossingen voor toegangscontrole. Wij werken met een stapsgewijze en duidelijke aanpak. In een persoonlijk gesprek ontdek je alle mogelijkheden.

Scroll naar boven