Service- & Onderhoudscontract

Hartelijk dank voor het voltooien van het ondertekeningsproces voor ons Service- & Onderhoudscontract.

Samenvatting:

Uw vertrouwen in ons is van onschatbare waarde.

Om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem continu operationeel blijft en voldoet aan de hoogste normen, zullen wij jaarlijks een factuur sturen voor de vernieuwing van uw contract. Deze factuur is te betalen binnen de vermelde betalingstermijn op de factuur, waardoor uw onderhoudscontract automatisch wordt verlengd en uw systeem continu beschermd is, zodat u tijdens deze contractperiode kunt genieten van al uw contractuele voordelen. Het is ook belangrijk op te merken dat u zelf een nieuwe afspraak voor het nazicht van uw systeem moet maken binnen de contractperiode. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw systeem altijd optimaal functioneert en dat uw veiligheid gewaarborgd blijft.

Met dit contract verzekert u zich van een toegewijde ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal werkt en uw eigendommen en geliefden veilig zijn. Ons team staat klaar om te reageren op al uw vragen, problemen of serviceverzoeken.

Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 03 653 00 22. Druk op 1 voor planning en algemene zaken, 2 voor verkoop, en 3 voor vragen met betrekking tot brandblusmiddelen. Voor niet dringende gevallen kan u ook altijd mailen naar info@brabex.be.

Na kantooruren kunt u als contractuele klant ook contact opnemen met onze wachtdienst op hetzelfde nummer 03 653 00 22, waar u wordt doorgeschakeld naar onze meldkamer in Brussel. Daar zullen uw gegevens worden gecontroleerd en, indien nodig, zal onze technieker van wacht worden geïnformeerd voor noodgevallen.

Bij Brabex Security geloven we in het waarborgen van uw veiligheid en gemoedsrust. We zijn vastbesloten om u de hoogste kwaliteit service te bieden.

Bedankt dat u voor Brabex Security hebt gekozen als uw partner in veiligheid.

Scroll naar boven